Verzendbeleid

Bij Neauvella is het ons doel om u de beste verzendopties te bieden, waar u ook woont. We leveren elke dag aan honderden klanten en kunnen het hoogste niveau van responsiviteit bieden.


VERWERKINGSTIJD

Als uw artikelen al op voorraad in Nederland liggen worden ze de volgende dag bezorgd. Als artikelen niet (meer) in Nederland liggen doordat ze bijvoorbeeld zijn uitverkocht, geldt het volgende:

Na bevestiging duurt het 1-2 werkdagen om uw bestelling te verwerken, ongeacht de verzendoptie die u bij het afrekenen heeft geselecteerd.

Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van weekends en feestdagen. Houd rekening met maximaal 2 werkdagen voor de verwerking (als u bijvoorbeeld op maandag bestelt, wordt uw bestelling op dinsdag of woensdag verzonden).

U ontvangt een bevestigingsmail met de trackinglink zodra uw bestelling is verzonden. Wacht maximaal 48 uur voordat de trackinginformatie beschikbaar is nadat u de verzendbevestiging heeft ontvangen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen veroorzaakt door de rederij.


AFLEVERTIJD

Levertijd tot

NL: 7-12 werkdagen
BE: 7-12 werkdagen


Houd er rekening mee dat dit slechts schattingen zijn. Bestellingen kunnen vóór of na het verwachte tijdsbestek arriveren. Bestellingen kunnen langer duren vanwege een vertraging van de koeriersdienst. Als u uw bestelling niet binnen de verwachte termijn heeft ontvangen, neem dan contact met ons op met uw bestelnummer, zodat we uw bestelling kunnen controleren.

WAT KOST VERZENDING?

Wij bieden gratis premium verzending aan onze klanten. Dit omvat een verzekering in geval van diefstal, verlies of beschadiging van het pakket.


KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?

Zodra u bij ons een bestelling plaatst, ontvangt u een trackingnummer in uw e-mail. Als u geen trackingnummer heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice op www.neavella.com

U kunt uw bestelling volgen hier.


MIJN PAKKET WERD NIET TUSSEN DE AANGEGEVEN LEVERTIJD GELEVERD. WAT NU?

Neem binnen 21 dagen contact op met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@neauvella.com . Wij vernemen dan bij de vervoerder waar uw pakket zich bevindt. Als u na 21 dagen contact met ons opneemt, kunnen wij uw pakket mogelijk niet volgen.


IK HEB EEN VERKEERD ADRES INGEVOERD OF WIL MIJN BESTELLING ANNULEREN. WAT NU?

Neem binnen 24 uur contact op met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@neauvella.com . Wij zullen uw klacht dan direct in behandeling nemen.

MIJN PRODUCT IS BESCHADIGD. WAT NU?

We vervangen artikelen alleen binnen 30 dagen als ze defect of beschadigd zijn of als er een retourzending is gestart. Vervangende artikelen komen niet in aanmerking voor omruiling of claim. E-mail ons op info@neauvella.com .