Retour- en terugbetalingsbeleid

Herroepingsrecht voor consumenten

Een consument is iedere natuurlijke persoon die een rechtstransactie aangaat voor doeleinden die overwegend noch aan zijn commerciële, noch aan zijn zelfstandige beroepsactiviteit kunnen worden toegeschreven.

Herroepingsrecht

Ons standaard retourbeleid is 14 dagen geldig. Als er 14 dagen zijn verstreken na ontvangst van de goederen, kunnen wij u doorgaans geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
De herroepingstermijn bedraagt ​​14 dagen vanaf de dag waarop
- waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft genomen of heeft genomen, op voorwaarde dat u in het kader van een uniforme bestelling één of meerdere goederen heeft besteld en deze zijn of worden geleverd uniform;

- de dag waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in ontvangst heeft genomen of heeft genomen, indien u in één bestelling meerdere goederen heeft besteld en deze afzonderlijk worden geleverd.
- Indien er als gevolg van de retourzending douanerechten ontstaan, dienen deze rechtstreeks door de contractpartij te worden betaald. Indien dit niet mogelijk is, worden de douanerechten in mindering gebracht op het restitutiebedrag.
Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons ( info@neauvella.com ) door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat u de mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de herroepingstermijn.

Uitsluiting van het herroepingsrecht
Tenzij wij anders met u zijn overeengekomen, geldt het herroepingsrecht onder meer niet voor overeenkomsten voor de levering van verzegelde goederen die om hygiënische redenen niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, als de verzegeling na levering is verwijderd.

Geldteruggarantie

Wij bieden een tevredenheidsgarantie op onze producten. Je hebt 14 dagen de tijd om reguliere artikelen te proberen. Indien u niet tevreden bent over een product, verzoeken wij u rekening te houden met de volgende voorwaarden:
Voor reguliere artikelen: Geef ons de juiste documentatie:
Voor, tijdens en na foto's.
Voor serums: voeg een voor- en na-foto met tijdstempel toe. Nadat we de ingezonden afbeeldingen hebben beoordeeld, zullen we het geld terugbetalen. Houd er rekening mee dat onze garantie geen betrekking heeft op geknoeid, misbruikt of door grove nalatigheid beschadigde artikelen. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice.

Opbrengst

Om een ​​terugbetaling te ontvangen moet aan de volgende vereisten worden voldaan:

- De artikelen zijn niet gebruikt en vertonen geen gebruikssporen
- De artikelen zijn in originele staat en verzegeld
- Er is contact opgenomen met het ondersteuningsteam voor de verdere stappen van het retourproces
- De artikelen zijn binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op info@neauvella.com .

Annuleringstermijn

De annuleringsperiode bedraagt ​​24 uur voor de standaard verzendmethode (7-12 werkdagen) en 2 uur voor de express verzendmethode (2 werkdagen) nadat de bestelling is geplaatst.
Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen artikelen alleen binnen 30 dagen als ze defect of beschadigd zijn of als er een retourzending is gestart. Vervangende artikelen komen niet in aanmerking voor omruiling of claim. E - mail ons op info@neauvella.com .

Verzendkosten & retourneren

De klant is verantwoordelijk voor de directe kosten van de retourzending. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.
Neem contact op met de klantenservice als u een retourzending overweegt. U ontvangt dan verdere informatie van ons supportteam.

Algemene verzendinformatie:

Douanerechten en eventuele toepasselijke belastingen moeten door de kopers zelf worden betaald.

Onze klanten zijn verantwoordelijk voor de directe kosten van de retourzending.

U kunt een traceerbare verzendservice overwegen of een verzendverzekering afsluiten. Wij kunnen niet garanderen dat wij uw retourzending ontvangen.

Gevolgen van intrekking

Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, moeten wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten, terugbetalen (met uitzondering van extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u voor een andere wijze van bezorging hebt gekozen dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering) , onverwijld en uiterlijk binnen 30 dagen vanaf de dag waarop wij de kennisgeving van uw herroeping van dit contract hebben ontvangen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u bij de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.

Wij kunnen de terugbetaling weigeren totdat wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat u het bewijs heeft geleverd dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerder valt.